fbpx

Zekerheid

Keurmerken | NBBU | SNA | Diensten | Downloads

Uitzenden & Detacheren

Als arbeidsbemiddelaar is Pepperworkx lid van Comfort Jobs Coƶperatie U.A. Pepperworkx is de verbinder tussen werkgever en werknemer. Comfort Jobs Coƶperatie U.A.(KvK 76575233) is juridisch werkgever en is verantwoordelijk voor de verloning, uitbetaling en facturatie.

Als coƶperatie bundelen we onze krachten, zodat we samen de verbinding kunnen maken tussen werkkgevers en werknemers. En ondertussen verzorgt ons andere lid Comfort Backoffice alle bijbehorende administratie

Keurmerken

SNA Keurmerk

Comfort Jobs Jobs Coƶperatie
SNA Keurmerk | NEN 4400-1

Created with Fabric.js 4.2.0

Lid NBBU

Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen | NBBU-CAO.

Created with Fabric.js 4.2.0

Backoffice

Ons andere lid Comfort Backoffice verzorgt alle bijbehorende administratie

Arbeidsbemiddeling

pepperworkx_logogroot_personeelsdiensten

Werving & Selectie

Arbeids
Bemiddeling

ZZP'ers

Personeels
Advies

Meer informatie?Ā 

Voor meer informatie over Pepperworkx ,of voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met met Jeroen van Werven, mobiel 06 – 222 00 160. Uiteraard kunt u ons ook e- mailen middels mailadres: info@pepperworkx.nl

Op alle offertes, werkzaamheden en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Voor ZZP’ers en diensten derden zijn naast de algemene voorwaarden ook de Deelovereenkomsten en Overeenkomst bemiddeling NBBU van toepassing.

Direct inschrijven

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat je akkoord met ons gebruik van cookies.