skip to Main Content

Vacatures Ommen

Snel een goede baan. Direct persoonlijk contact. Opleidingsmogelijkheden. Betrouwbaar. CAO, ATV en pensioen geregeld

Met ons uitzendbureau heb je snel een baan in Ommen

Voor de beste vacatures in Ommen bekijk je het grote aanbod van Pepperworkx. Ons uitzendbureau bemiddelt in banen in de bouw, techniek, infra, solar en groenvoorziening. Ben je als ondernemer zoekende naar personeel? Wij maken met onze vakmensen voor jou een uitstekende voorselectie waarmee je aan de slag kan. Lees snel verder wat Pepperworkx voor je doet.

50 km
Straal rond geselecteerde locatie.

  Pepperworkx: Uitstekende banen en veel voordelen

  Soms is het gewoon moeilijk om door de bomen de vacatures nog te kunnen zien. Dat weten we als geen ander bij Pepperworkx. Daarom helpen we je graag met het behapbaar maken van het aanbod aan werk en banen, en het maken van de juiste keuze qua werk. Met ons als bemiddelaar ben je in Ommen verzekerd van de volgende voordelen:

  • Direct en persoonlijk contact
  • Binnen 24 uur een reactie
  • Cao, atv en pensioen altijd goed geregeld
  • Betrouwbare nazorg
  • Snel een goede baan

  Vacatures Ommen

  Vacatures en werken in de bouw en infra

  Met de vele vacatures binnen de bouw en infra in Ommen hebben we een breed aanbod aan banen voor je binnen deze branches. Binnen de bouw zal je snel werken als metselaar, sloper of bouwopruimer. Binnen de infra branche zul je snel kunnen werken als machinist kolkenzuiger, stratenmaker of opperman bestrating.

  Vacatures en werken in de techniek

  Zoek je werk in de techniek in Ommen? Bekijk dan zeker ons mooie banenaanbod. Met ons brede aanbod aan vacatures, heb je zeker snel werk gevonden dat jou op het lijf geschreven is in Ommen. Nog even en je kunt snel aan de slag als cv monteur, elektromonteur of monteur installatietechniek en nog veel meer.

  Vacatures en werken in de groenvoorziening en solar

  Zie jij jezelf al helemaal werken in de groenvoorziening en solar? Zelfs dan heeft Pepperworkx veel vacatures voor jou in Ommen in de aanslag staan! Met ons als uitzendbureau heb je namelijk snel werk als hovenier, monteur zonnepanelen of hulpmonteur zonnepanelen.

  Vacatures Ommen

  Bekijk snel de vacatures en neem contact op

  Wil je snel aan de slag met werk binnen bouw, groenvoorziening, infra of techniekwereld in Ommen via een uitstekend uitzendbureau? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct! Ben je als ondernemer op zoek naar goed personeel? Klik dan hier voor meer informatie. We helpen je graag met het maken van een betrouwbare voorselectie. Je bereikt ons telefonisch via 038-8500 842 of via e-mail op info@pepperworkx.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

  onze opdrachtgevers

  Back To Top
  Bellen
  Mailen
  Whatsapp
  Inschrijven
  DIRECT
  INSCHRIJVEN

  Direct inschrijven

  Binnen 24 uur reactie.   Upload jouw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 128MB