skip to Main Content

Vacatures Wezep

Snel een goede baan. Direct persoonlijk contact. Opleidingsmogelijkheden. Betrouwbaar. CAO, ATV en pensioen geregeld

Op zoek naar een baan in Wezep? Met ons vind je snel werk

Met onze vacatures van Pepperworkx heb je zonder meer snel een baan gevonden in Wezep. Ons uitzendbureau helpt je snel aan werk in de bouw, techniek, infra, solar en groenvoorziening. Ben je een werkgever die zoekt naar geschikt personeel? Wij maken met onze vakmensen een scherpe voorselectie waarmee je aan de slag kunt. Lees snel verder wat Pepperworkx voor je doet.

50 km
Straal rond geselecteerde locatie.

  Pepperworkx: voor de beste banen in Wezep

  Zoveel mensen, zoveel vacatures! Pepperworkx helpt je als uitzendbureau met het ordenen van het aanbod aan werk en banen, en het maken van de juiste keuze qua werk. Met ons uitzendbureau ben je in Wezep zeker van de volgende voordelen:

  • Direct en persoonlijk contact
  • Binnen 24 uur een reactie
  • Cao, atv en pensioen altijd goed geregeld
  • Betrouwbare nazorg
  • Snel een goede baan

  uitzendbureau Wezep

  Vacatures voor bouw en infra – Wezep

  Voor veel vacatures binnen de bouw en infra in Wezep, bekijk je snel onze selectie aan potentiële banen. Denk binnen de bouw aan werk als metselaar, sloper of bouwopruimer. Binnen de infra kun je onder andere werken als machinist kolkenzuiger, stratenmaker of opperman bestrating.

  Vacatures voor de techniek – Wezep

  Pepperworkx heeft een groot scala aan vacatures binnen de techniek. Met ons aanbod aan banen is het een kwestie van (weinig) tijd voordat jij jouw ultieme baan hebt gevonden in Wezep. Bij ons krijg je namelijk snel werk als cv monteur, elektromonteur of monteur installatietechniek en nog veel meer.

  Vacatures voor groenvoorziening en solar – Wezep

  Voor werk in de groenvoorziening en de solar sector, bekijk je ook snel ons aanbod aan vacatures. Met onze selectie aan diverse banen, zit er ongetwijfeld iets voor jou bij! Bij ons vind je namelijk werk als hovenier, monteur zonnepanelen of hulpmonteur zonnepanelen.

  vacatures Wezep

  Bekijk snel de vacatures en neem contact op

  Ben je op zoek naar werk binnen de bouw, groenvoorziening, infra of techniek in Wezep via een goed uitzendbureau? Bekijk dan snel de vacatures van Pepperworkx en solliciteer direct! Ben je als werkgever op zoek naar goed personeel? Klik dan hier voor meer informatie. We helpen je graag met het maken van een betrouwbare voorselectie. Je bereikt ons telefonisch via 038-8500 842 of via e-mail op info@pepperworkx.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

  onze opdrachtgevers

  Back To Top
  Bellen
  Mailen
  Whatsapp
  Inschrijven
  DIRECT
  INSCHRIJVEN

  Direct inschrijven

  Binnen 24 uur reactie.   Upload jouw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 128MB