skip to Main Content

Vacatures Monteur/ hulp monteur vacatures

Snel een goede baan. Direct persoonlijk contact. Ruim 24 jaar ervaring. Betrouwbaar. Opleidingsmogelijkheden

Werken als (hulp) monteur? Bekijk onze vacatures

Wil je al een tijdje werken als (hulp) monteur? Bekijk dan eens ons aanbod aan vacatures voor monteur of hulp monteur bij Pepperworkx. Als uitzendbureau hebben we een breed aanbod vacatures voor jouw als monteur of hulpmonteur in de groen-, infra-, techniek-, en bouwwereld. Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Lees verder of bekijk onze mooie vacatures.

Met ons uitzendbureau heb je snel werk

Al sinds jaar en dag helpen we mensen aan werk als monteur of hulp monteur. We weten als geen ander dat er veel vraag is op de arbeidsmarkt. Dit maakt het moeilijk om het juiste werk te vinden bij een werkgever die bij je past. Daarom helpen wij als uitzendbureau jou met het vinden van een baan als monteur of hulp monteur in de bouwtechnische wereld. Neem gerust een kijkje tussen onze vacatures. Behoefte aan persoonlijk hulp? Neem gerust contact met ons op.

Vacatures monteur/hulp monteur

Wij gaan voor een laagdrempelige werkstijl

Met onze vacatures, laagdrempelige werkstijl en onze persoonlijke aanpak, heb je bij ons gegarandeerd snel werk gevonden als monteur of hulp monteur. Zo hebben we de afgelopen jaren al vele vakmensen aan werk geholpen. Door middel van persoonlijk advies brengen we jouw wensen en behoeftes in kaart en koppelen we jou aan een geschikte werkgever uit ons ruime netwerk. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor onze vacatures, werk- en opleidingsmogelijkheden.

De voordelen van Pepperworkx uitzendbureau

Kies voor de vacatures van uitzendbureau Pepperworkx en je kunt erop rekenen dat je snel kunt werken als monteur of hulp monteur. We staan ook voor je klaar met persoonlijke begeleiding en een goede regeling van je pensioen. Daarnaast krijg je bij ons de volgende voordelen:

  • Direct en persoonlijk contact
  • Binnen 24 uur een reactie
  • Cao, atv en pensioen altijd goed geregeld
  • Betrouwbare nazorg
  • Snel kunnen werken als monteur of hulpmonteur

baan vinden als monteur/hulp monteur

Bekijk onze vacatures of neem contact op

Bekijk snel onze vacatures als je snel wil werken als monteur of hulp monteur in de groen, infra, techniek-, of bouwwereld. Door middel van onze persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden heb je snel werk. Heb je nog vragen? Je bereikt ons telefonisch via 038-8500 842 of via e-mail op info@pepperworkx.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

onze opdrachtgevers

Back To Top
Bellen
Mailen
Whatsapp
Inschrijven
DIRECT
INSCHRIJVEN

Direct inschrijven

Binnen 24 uur reactie.    Upload jouw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 128MB