skip to Main Content

Vacatures Techniek

 • Snel een goede baan
 • Direct persoonlijk contact
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Betrouwbaar
 • CAO, ATV en pensioen geregeld

Uitzendbureau Pepperworkx | Werk in de techniek

Voor het vinden van een baan in de techniek bekijk je de vacatures bij Pepperworkx. Je vindt bij ons veel verschillende technische vacatures. Daarnaast kom je ook bij ons voor vacatures binnen de infra-, bouw- en groensector. Lees hier gauw wat we als uitzendbureau allemaal voor jou kunnen betekenen binnen de techniek.

50 km
Straal rond geselecteerde locatie.

  Dit uitzendbureau regelt banen in de techniek

  Pepperworkx heeft als uitzendbureau al jarenlang mensen aan een baan of ander werk geholpen in de technische sector. Met zo’n groot aanbod op de markt, kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. De juiste baan vinden is nu eenmaal moeilijk en daar helpen we je dan ook met plezier bij. Daarom staat er hier een mooi aanbod aan vacatures binnen de techniek voor je klaar. Staat er desondanks toch niks bij dat je aanspreekt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je met alle plezier.

  Vacatures techniek

  Werkwijze van Pepperworkx

  Uit ervaring weten we bij Pepperworkx dat een laagdrempelige aanpak het beste werkt. Op diezelfde manier helpen we jou aan een baan binnen de technische sector. Door middel van een no-nonsense benadering, mooie vacatures, een uitstekende begeleiding en persoonlijk gericht advies, weten we altijd jouw wensen te achterhalen en de juiste banen in ons netwerk aan jou te koppelen. Bij ons heb je dus sowieso snel werk gevonden. Ben je van plan om je positie op de arbeidsmarkt te verstevigen met scholing? Dat kan ook bij ons! We bieden naast onze vacatures als uitzendbureau ook diverse opleidingsmogelijkheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

  Voordelen van werken met Pepperworkx

  Dankzij onze mooie vacatures en onze prettige aanpak, heb je snel werk in de techniek. Daarnaast reken je bij ons op de volgende fijne voordelen:

  • Direct en persoonlijk contact
  • Binnen 24 uur een reactie
  • Cao, atv en pensioen altijd goed geregeld
  • Betrouwbare nazorg
  • Snel een goede baan in de techniek

  werk zoeken in techniek

  Neem contact op met Pepperworkx

  Wil je met een uitzendbureau gerichter zoeken naar een baan binnen de techniek? Dan moet je bij Pepperworkx zijn. Bekijk onze technische vacatures of neem gerust contact met ons op. Met onze persoonlijke begeleiding en verdere mogelijkheden, heb jij zo werk gevonden. Je bereikt ons telefonisch via 038-8500 842 of via e-mail op info@pepperworkx.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

  onze opdrachtgevers

  Back To Top
  Processing...
  Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
  Ontvang alle nieuwe vacatures & hotjobs in je mailbox!
  Snel, eenvoudig en simpel
  ErrorHere
  Bellen
  Mailen
  Whatsapp
  Inschrijven
  DIRECT
  INSCHRIJVEN

  Direct inschrijven

  Binnen 24 uur reactie.   Upload jouw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 128MB