skip to Main Content

Vacatures sloper/leerling sloper vacatures

 • Snel een goede baan
 • Direct persoonlijk contact
 • Ruim 24 jaar ervaring
 • Betrouwbaar
 • Opleidingsmogelijkheden

Werk als leerling sloper met ons uitzendbureau

Ben jij graag verantwoordelijk voor diverse sloop, grond- en opruimwerkzaamheden? Doe je dit graag met zowel je handen als machines? Bekijk dan eens het ruime aanbod aan vacatures voor sloper en leerling sloper bij Pepperworkx. Als uitzendbureau hebben we altijd een uitgebreid aanbod aan vacatures binnen de bouw. Benieuwd wat we allemaal voor je kunnen doen? Lees verder of bekijk onze vacatures om jouw droombaan te vinden.

Geen banen gevonden die zijn getagd met sloper.

Snel kunnen werken met Pepperworkx

Als uitzendbureau helpen we al vele jaren mensen in de bouw aan werk. De arbeidsmarkt is groot met zijn vele vacatures en kan daarmee onoverzichtelijk zijn. Daarom bemiddelen we graag en zorgen we ervoor dat je bij ons gericht kunt zoeken naar een baan als sloper of leerling sloper. Daarnaast vind je bij ons vele andere vacatures in de bouw, infra, groen, solar-, en techniekwereld. Wil je graag persoonlijke ondersteuning in je zoektocht naar werk? Onze specialisten staan klaar om je te helpen! Zo kun je gegarandeerd snel werken als sloper of leerling sloper.

Vacatures sloper/leerling sloper

Laagdrempeligheid werkt | Pepperworkx

Bij Pepperworkx geloven we in een laagdrempelige aanpak. Onze ervaring zorgt dat ervoor dat we jou sneller van dienst kunnen zijn en jij daarmee sneller kan gaan werken als sloper of leerling sloper. Met persoonlijke gesprekken en gefundeerd advies koppelen we jou vervolgens aan een gepaste vacature en werkgever uit ons steeds breder wordende netwerk. Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op om de opties te bespreken. Wil je eerst je positie op de arbeidsmarkt verbeteren? We hebben ook diverse opleidingsmogelijkheden voor je!

De voordelen met onze vacatures

Kies voor Pepperworkx als uitzendbureau en je kunt zeer zeker snel gaan werken als sloper of leerling sloper. Naast onze vacatures en onze persoonlijke begeleiding, reken je bij ons ook op de volgende voordelen:

 • Direct en persoonlijk contact
 • Binnen 24 uur reactie
 • Cao, atv en pensioen altijd goed geregeld
 • Betrouwbare nazorg
 • Snel kunnen werken als sloper of leerling sloper

baan vinden als sloper/leerling sloper

Contact met Pepperworkx

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan in de bouwwereld? Bekijk dan eens onze vacatures voor sloper of leerling sloper. Door middel van onze persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden kun je snel beginnen met werken. Voor verdere hulp bereik je ons telefonisch via 038-8500 842 of via e-mail op info@pepperworkx.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

onze opdrachtgevers

Back To Top
Bellen
Mailen
Whatsapp
Inschrijven
DIRECT
INSCHRIJVEN

Direct inschrijven

Binnen 24 uur reactie.  Upload jouw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 128MB