skip to Main Content

Vacatures Timmerman/timmerman ZZP vacatures

Snel een goede baan. Direct persoonlijk contact. Ruim 24 jaar ervaring. Betrouwbaar. Opleidingsmogelijkheden

Pepperworkx | Vacatures voor timmerlieden

Ben je op zoek naar een zzp-job of vaste baan als timmerman? Neem dan eens een kijkje bij de vacatures voor timmerman bij Pepperworkx. We hebben als uitzendbureau een groot aanbod aan vacatures voor timmerlieden. Zowel vast als op zzp-basis binnen de bouw, infra, techniek en groensector. Benieuwd wat we allemaal voor je kunnen doen? Lees dan verder of bekijk onze timmerman vacatures.

No jobs found tagged with timmerman.

Snel werken als timmerman met Pepperworkx

Al meer dan twee decennia helpen we mensen aan een baan als timmerman binnen de bouw en techniek. Zowel vast of als zzp’er. Met het vele aanbod op de arbeidsmarkt kan het moeilijk zijn om de goede baan voor jezelf te vinden bij de juiste werkgever. Als uitzendbureau bemiddelen we hier graag in met een groot aanbod aan werk voor timmerlieden. Neem eens een kijkje bij onze vacatures of neem contact met ons op voor persoonlijke hulp.

uitzendbureau timmerman/timmerlieden zzp

Wij gaan voor een laagdrempelige werkstijl

We gebruiken bij Pepperworkx een laagdrempelige werkstijl. Met onze toegankelijk aanpak hebben we in het verleden al een boel timmermannen en timmerlieden aan een baan geholpen. Met ons persoonlijke advies en uitstekende begeleiding, brengen we jouw wensen in kaart. Met deze combinatie met onze vacatures en ruime netwerk aan bedrijven en werkgevers, kun je bij ons gegarandeerd snel werken als timmerman, op zowel zzp-basis als in loondienst. Benieuwd naar opleidingsmogelijkheden bij ons? Informeer naar onze vacatures en de verdere opties.

Persoonlijke begeleiding en andere voordelen

Ga je voor ons als uitzendbureau? Dan kun je niet alleen beloofd snel werken als timmerman. Bij ons krijg je namelijk ook persoonlijke begeleiding en uitstekende nazorg. En er is meer want bij ons ben je namelijk ook verzekerd van de volgende voordelen:

  • Direct en persoonlijk contact
  • Binnen 24 uur een reactie
  • Cao, atv en pensioen altijd goed geregeld
  • Betrouwbare nazorg
  • Snel werk voor timmerlieden

Vacatures timmerman/timmerlied

Bekijk onze vacatures of neem contact op

Wil je ons als uitzendbureau inschakelen zodat je snel kunt werken als timmerman? Bekijk dan snel eens het aanbod aan vacatures voor timmerlieden bij Pepperworkx. Met onze persoonlijke begeleiding en uitgebreide mogelijkheden, kun je beloofd snel werken als timmerman. Zowel in loondienst of als zzp’er. Heb je nog vragen? Je bereikt ons telefonisch via 038-8500 842 of via e-mail op info@pepperworkx.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

onze opdrachtgevers

Back To Top
Bellen
Mailen
Whatsapp
Inschrijven
DIRECT
INSCHRIJVEN

Direct inschrijven

Binnen 24 uur reactie.    Upload jouw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 128MB