skip to Main Content

Vacatures Kampen

Snel een goede baan. Direct persoonlijk contact. Opleidingsmogelijkheden. Betrouwbaar. CAO, ATV en pensioen geregeld

Voor werk in Kampen raadpleeg je Pepperworkx

Met de vacatures bij Pepperworkx vind je rap werk in Kampen en omgeving. Pepperworkx helpt je snel aan een baan in de bouw, techniek, infra, solar en groenvoorziening. Ben je als werkgever op zoek naar personeel? Ook voor jou staan we klaar! Onze professionals maken een uitstekende voorselectie waarmee je aan de slag kunt. Lees snel verder wat Pepperworkx voor je doet.

50 km
Straal rond geselecteerde locatie.

  Uitstekende banen in Kampen vind je bij Uitzendbureau Pepperworkx

  Met alle vacatures is het soms lastig om de juiste baan voor jezelf te bepalen. Een uitzendbureau helpt je met het ordelijk maken van het aanbod aan werk en banen, en het maken van de juiste keuze qua werk. Met ons uitzendbureau in Kampen ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Direct en persoonlijk contact
  • Binnen 24 uur een reactie
  • Cao, atv en pensioen altijd goed geregeld
  • Betrouwbare nazorg
  • Snel een goede baan

  uitzendbureau Kampen

  Vacatures in de bouw en infra | Kampen

  Met het aanbod aan vacatures binnen de bouw en infra in Kampen hebben we een flink aanbod aan banen voor je binnen deze branches. Denk binnen de bouw aan werk als metselaar, sloper of bouwopruimer. Binnen de infra branche kun je met ons snel aan de slag met werk als machinist kolkenzuiger, stratenmaker of opperman bestrating.

  Vacatures binnen de techniek | Kampen

  Voor vacatures binnen de techniek raadpleeg je net zo goed de baanmogelijkheden van Pepperworkx. Met ons aanbod aan werk vind je zeker jouw ideale baan in Kampen. Bij ons vind je zeker gauw werk als cv monteur, elektromonteur of monteur installatietechniek en nog veel meer.

  Vacatures groenvoorziening en solar | Kampen

  Ben je op zoek naar een baan binnen de groenvoorziening en solar? Ook dan hebben wij als uitzendbureau veel vacatures voor je klaarstaan. Bij ons vind je namelijk werk als hovenier, monteur zonnepanelen of hulpmonteur zonnepanelen.

  vacatures Kampen

  Bekijk snel de vacatures en neem contact op

  Ben je op zoek naar werk in de bouw, groenvoorziening, infra of techniek in Kampen via een gerenommeerd uitzendbureau? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct! Ben je als werkgever op zoek naar goed personeel? Klik dan hier voor meer informatie. We helpen je graag met het maken van een betrouwbare voorselectie. Je bereikt ons telefonisch via 038-8500 842 of via e-mail op info@pepperworkx.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

  onze opdrachtgevers

  Back To Top
  Bellen
  Mailen
  Whatsapp
  Inschrijven
  DIRECT
  INSCHRIJVEN

  Direct inschrijven

  Binnen 24 uur reactie.   Upload jouw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 128MB