skip to Main Content

Vacatures Bouw

 • Snel een goede baan
 • Direct persoonlijk contact
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Betrouwbaar
 • CAO, ATV en pensioen geregeld

Met ons uitzendbureau vind je werk in de bouw

Ben je op zoek naar vacatures in de bouw? Laat Pepperworkx je helpen met het vinden van een baan. Bij ons vind je uiteenlopende vacatures in de bouw. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor vacatures in de infra-, techniek- en groensector. Lees snel verder wat we als uitzendbureau allemaal voor je kunnen doen.

50 km
Straal rond geselecteerde locatie.

  Ons uitzendbureau helpt je aan werk

  Al meer dan 20 jaar voorziet Pepperworkx als uitzendbureau mensen in de bouw van een baan of ander werk. We weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om in het woud aan vacatures de juiste baan te vinden. De juiste baan vinden is moeilijk en daar helpen we je dan ook graag bij. Bekijk dan ook gerust onze vacatures. Zie je er zo gauw niks voor je bij staan? Neem dan vooral eens contact met ons op. We helpen je graag verder.

  vacatures bouw

  De werkwijze van Pepperworkx

  Wij geloven als uitzendbureau in een laagdrempelige aanpak. Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen van dienst zijn binnen de bouw, infra, groen- en technieksector. Sterker nog: zo hebben we al velen geholpen! Met onze vacatures, persoonlijke adviezen, begeleiding en no-nonsense benadering achterhalen we jouw wensen. Zo vinden we altijd een geschikte vacature in ons netwerk, en heb je gegarandeerd snel een baan in de bouw waar jij helemaal op je plek zit! Wil je juist eerst nieuwe kennis tot je nemen? Dat kan! We bieden als uitzendbureau diverse opleidingsmogelijkheden die jouw positie op de arbeidsmarkt alleen maar kunnen verbeteren.

  De voordelen van werken met Pepperworkx

  We helpen je met alle plezier snel aan een baan binnen de bouw. Met onze aanpak, opleidingsmogelijkheden, vacatures en groot netwerk profiteer je bij ons van de volgende voordelen:

  • Direct en persoonlijk contact
  • Binnen 24 uur een reactie
  • Cao, atv en pensioen altijd goed geregeld
  • Betrouwbare nazorg
  • Snel een goede baan in de bouw

  werk vinden in de bouw

  Neem contact op met Pepperworkx

  Wil je gerichter zoeken naar een baan in de bouw met een uitzendbureau? Dan moet je bij Pepperworkx zijn. Bekijk onze vacatures of neem gerust contact met ons op. Met onze persoonlijke begeleiding en verdere mogelijkheden, heb jij zo werk gevonden. Je bereikt ons telefonisch via 038-8500 842 of via e-mail op info@pepperworkx.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

  onze opdrachtgevers

  Back To Top
  Processing...
  Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
  Ontvang alle nieuwe vacatures & hotjobs in je mailbox!
  Snel, eenvoudig en simpel
  ErrorHere
  Bellen
  Mailen
  Whatsapp
  Inschrijven
  DIRECT
  INSCHRIJVEN

  Direct inschrijven

  Binnen 24 uur reactie.   Upload jouw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 128MB