skip to Main Content

Vacatures Solar

 • Snel een goede baan
 • Direct persoonlijk contact
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Betrouwbaar
 • CAO, ATV en pensioen geregeld

Uitzendbureau Pepperworkx | Voor banen in zonnepanelen

Voor solar vacatures bekijk je snel het aanbod aan banen met zonnepanelen bij uitzendbureau Pepperworkx. Daarnaast bieden we ook een groot aantal vacatures in de bouw, infra, groen en technieksector. Lees snel door wat ons uitzendbureau voor je kan doen.

50 km
Straal rond geselecteerde locatie.

  Uitzendbureau Pepperworkx helpt jou aan een baan!

  Mensen aan een baan helpen in de solar wereld is bekend terrein voor ons. Al jaren helpen we mensen aan het werk in de solar-, bouw-, techniek-, groen-, en infrabranche. Met zoveel mogelijkheden, verspreid over zoveel plaatsen, kan het lastig zijn om de juiste baan in de zonnepanelen voor jezelf uit te zoeken. Omdat we dat als uitzendbureau goed begrijpen, helpen we werkzoekenden daar graag in. bekijk dan ook gerust eens onze vacatures om te kijken of er iets voor je bijzit. Zie je er niks voor je bijstaan? Neem dan contact met ons op voor persoonlijke hulp en begeleiding.

  Werkwijze van Pepperworkx

  We werken bij Pepperworkx op een informele en laagdrempelige manier. Op deze manier hebben we in het verleden al veel mensen aan een baan of ander werk in de zonnepanelen geholpen. Door middel van onze vacatures, persoonlijke begeleiding en advies, krijgen we jouw wensen en ambities duidelijk. Op basis van die informatie krijgen we altijd een geschikte baan voor je uit ons netwerk. Ben je nog niet zeker van jouw positie op de arbeidsmarkt en wil je die versterken? Informeer dan, naast onze vacatures, vooral eens naar onze brede opleidingsmogelijkheden.

  Voordelen van werken met Pepperworkx

  Bij ons heb je, naast diverse vacatures in de solar en zonnepanelen, ook verschillende ontwikkelings- en begeleidingsmogelijkheden. Ook profiteer je bij ons uitzendbureau van de volgende voordelen:

  • Direct en persoonlijk contact
  • Binnen 24 uur een reactie
  • Cao, atv en pensioen altijd goed geregeld
  • Betrouwbare nazorg
  • Snel een goede baan in de zonnepanelen

  Vind werk in solar

  Bekijk de vacatures of neem contact op

  Wil je een uitzendbureau inschakelen om gericht te zoeken naar een baan met zonnepanelen? Bestudeer dan snel het aanbod aan vacatures van Pepperworkx. Met onze persoonlijke begeleiding en uitgebreide mogelijkheden, heb jij zo werk in de solar gevonden. Heb je nog vragen? Je bereikt ons telefonisch via 038-8500 842 of via e-mail op info@pepperworkx.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

  onze opdrachtgevers

  Back To Top
  Bellen
  Mailen
  Whatsapp
  Inschrijven
  DIRECT
  INSCHRIJVEN

  Direct inschrijven

  Binnen 24 uur reactie.   Upload jouw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 128MB