"Deskundig & ervaren en kennen de regionale en lokale arbeidsmarkt door en door!"

Ruim 20 jaar ervaring in detachering monteurs, timmerlieden, chauffeurs, stratenmakers en opperlieden. Betrouwbaar, vakkundig en conform SNA Keurmerk | NEN 4400-1 | NBBU CAO | AGP Bouwpensioen

Een greep uit onze gerenommeerde opdrachtgevers in de Bouw & Infra en Techniek

Uitzenden & Detacheren

Leuk verhaal allemaal, maar je zoekt NU vakkundig personeel in de Bouw & Infra en Techniek. Geen paniek. Pepperworkx zorgt voor de juiste medewerker op de juiste plek!

Bel ons direct op 038 – 8500 842 en we komen naar je kantoor of bouwkeet.

Payroll

Doe waar je goed in bent en maak gebruik van een snuffelperiode zonder alle risico’s en administratieve rompslomp. We nemen je kandidaat in dienst.

Laat ons de verloning doen, we betalen de salarissen uit, regelen alle arbeidscontracten, hanteren jouw CAO, de verlofuren en ATV dagen, feestdagen en de kosten van eventueel ziekteverzuim zijn voor onze rekening. En dat alles tegen een scherp tarief. Kom maar op!

Werving & Selectie

Pro actief. Het is niet de vraag of de vacature ingevuld wordt maar of de juiste kandidaat gevonden wordt. Onze aanpak is commitment en transparantie.

Daag ons uit en geef ons de exclusieve zoekopdracht. We gaan net zo lang door totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben. Never give up!

Geef ons de opdracht voor het vinden van de juiste vakman. We stellen je niet teleur!

error: Inhoud is beschermd!!