NBBU geeft CAO-app een update : Zoekfunctie

NBBU geeft CAO-app een update : Zoekfunctie

Bron artikel en illustratie : NBBU

De NBBU heeft de cao-app geüpdatet. Voor deze update hebben we een zoekfunctie ontwikkeld waarmee u handig, gemakkelijk en gericht in de Cao voor Uitzendkrachten kunt zoeken. Daarnaast vindt u vanaf nu naast de Nederlandse ook de Engelse, Duitse en Poolse vertaling van de Cao voor Uitzendkrachten in de app.

Met onze cao-app hebben u en uw uitzendkrachten altijd hun actuele arbeidsvoorwaarden bij de hand en kunnen ze online en offline raadplegen welke wijzigingen er zijn. De app is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

De app is speciaal ontwikkeld voor uitzendkrachten. Hij bevat de hele NBBU-cao, inclusief alle artikelen en bijlagen en veelgestelde vragen (alleen in het Nederlands). Na de laatste update is de cao ook in het Duits, Engels en Pools te bekijken. U kunt van taal switchen door links bovenin op het icoontje te klikken en de taal van uw keuze te selecteren. Door in de zoekbalk op een bepaalde term te zoeken,

krijgt u de artikelen te zien die deze zoekterm bevatten. Zie bijvoorbeeld:

Dankzij een handige tool kunnen u en uw uitzendkrachten bovendien zien welke wijzigingen er zijn en krijgen ze een toelichting op de wijzigingen.

Download de app nu

Meer Peppernieuws vind je hier

Branchenieuws